QUALITY MANAGEMENT CERTIFICATION (Q.M.C) este un organism de certificare independent, cu capital integral privat, fondat cu scopul de a ajuta la cresterea performantei si competitivitatii produselor, serviciilor si managementului companiilor din Romania si Europa.

QUALITY MANAGEMENT CERTIFICATION (Q.M.C) desfasoara activitati de evaluare si certificare a sistemelor de management in Romania dar si alte tari europene.

Pentru auditurile de certificare pe care le desfasoara, QUALITY MANAGEMENT CERTIFICATION (Q.M.C). se bucura de colaborarea unui personal de un inalt profesionalism, format din auditori acreditati international de catre IRCA(International Register of Certificated Auditors), formati si instruiti de Lloyd's Register.

Actionand ca o echipa unita, ne asiguram ca cerintele clienţilor nostri sunt indeplinite. Astfel, am ajuns spre a fi recunoscuti de industria de profil ca un furnizor preferat si un lider de piata, concurand cu succes firme cu profil similar de activitate. Acest lucru ne confera oportunitatea de a crede intr-o relatie pe termen lung cu clientii nostri, cu beneficii semnificative mutuale.